Wie zijn we

ASolutions is een familiebedrijf, gestart midden jaren 90 en uitgegroeid tot een softwarebureau met 20 medewerkers. De naam is een samenvoeging van Always a Solution. Dat uitgangspunt kenmerkt de instelling van het bedrijf; Altijd tot het uiterste gaan om het optimale doel te realiseren. De oplossingen moeten voldoen aan de wensen van de klant, zowel vandaag als in de toekomst. We streven naar continuïteit, lange termijn relaties en code dan wel applicaties waar we zelf trots op zijn. De combinatie van bovenstaande uitgangspunten is het DNA van ASolutions.

 

ASolutions heeft hoogopgeleide, slimme, creatieve en voornamelijk no-nonsens medewerkers. Stuk voor stuk professionals binnen hun vakgebied.

 

Missie:

Professionele ICT bedrijfsoplossingen bieden die simpel, intuïtief, robuust en veilig zijn.

Wat doen we

ASolutions is aanbieder van diensten, met name ontwikkeling van software op maat. We hebben uitgebreide ervaring op het gebied van onderhoud, aanpassen en uitbreiden van applicaties, zowel op eigen producten als reeds bestaande applicaties. Daarnaast zorgen we voor de integratie van verschillende applicaties.

 

We maken dynamische (web-)applicatie en apps. Onze veilige hosting omgeving voldoet aan de strengste eisen. De integratie van IoT, wearables, EHealth en zelfmanagement zijn recente uitdagingen, naast privacy, security en het koppelen van verschillende omgevingen.

 

ASolutions houdt rekening met verandering. Zo ontwikkelen we schaalbare bedrijfsapplicaties die - indien nodig - op een later tijdstip aangepast kunnen worden aan nieuwe wensen en toekomstige behoeften. De continuïteit is onder andere gewaarborgd dankzij de gestructureerde manier van softwareontwikkeling.

Hoe doen we dat

ASolutions hanteert bij voorkeur een flexibele manier van softwareontwikkeling. De werkwijze is resultaatgericht, met de focus op functionaliteit en kwaliteit. De flexibiliteit geeft het vermogen om gemakkelijk aan te passen aan de wensen en prioriteiten van opdrachtgevers.

 

We houden ons aan de afspraken en leveren op tijd en binnen budget. Er zijn geen financiële verrassingen achteraf, indien het noodzakelijk blijkt om de specificaties van de software tijdens het ontwikkeltraject toch te wijzigen of aan te passen, zorgen we vroegtijdig voor een aangepast voorstel van de leverdatum en prijsafspraak. Onze expertise en ervaring waarborgen bovendien dat we uitstekend overweg kunnen met uw legacy applicaties. 

 

ASolutions heeft kennis en ervaring met de modernste ontwikkeltechnieken, naast de meeste proven technologies. Onze ontwikkelaars hanteren geavanceerde, in de praktijk bewezen technologieën / programmeertalen om uw desktop-, web- en mobiele applicaties te ontwikkelen en te implementeren. Onze ontwikkelaars zijn gefocust om creatieve, innovatieve bedrijfsoplossingen te bouwen die uw bedrijfsdoelstellingen ondersteunen.

 

ASolutions is zich er van bewust dat het een utopie is om volledig foutloze software te maken. Maar daar streven we wel naar.

 

In overeenkomsten leggen we vast dat er een wederzijdse verantwoordelijkheid is om te informeren, testen, verbeteren. Maar van nature rusten we niet voordat de klant heeft, waar hij volgens afspraak om gevraagd heeft. Een applicatie die zodanig is ontwikkeld, dat hij voor lange duur mee kan, makkelijk aanpasbaar is en eenvoudig te koppelen met andere aanpalende systemen dan wel communicatiemiddelen.