Consultancy

Consultancy bij IT- en softwarevraagstukken.
Met ruim 25 jaar ervaring en diverse hooggeschoolde developers in dienst, mogen we ons met recht een ervaren en deskundige softwareontwikkelaar noemen. We hebben de afgelopen jaren diverse oplossingen ontwikkeld voor de meest uiteenlopende organisaties.

We adviseren u dan ook graag over mogelijke oplossingen bij IT- en softwarevraagstukken. Dat doen we door tijdens gesprekken uw vraagstuk goed in kaart te brengen, vragen en wensen te inventariseren, om vervolgens met verschillende oplossingsmogelijkheden te komen.

Wilt u meer weten over onze consultancydiensten?
dbcd8e1d-f62d-11e9-ba41-02e0da95504e,dbd4f632-f62d-11e9-ba41-02e0da95504e,dbde14df-f62d-11e9-ba41-02e0da95504e
Uniek voor elke partij

Een aparte applicatie voor trombosediensten, patiënten en andere ketenpartners.

Eén systeem

Alle patiëntgegevens geïntegreerd in één overkoepelend systeem.

Continuïteit

Continue ontwikkelingen en verbeteringen dankzij de input van gebruikers.

Onze diensten

Bekijk onze overige diensten

Professionals binnen het vakgebied.

ASolutions levert bedrijfsoplossingen op maat. Uw wensen worden geïnventariseerd en nauwgezet in kaart gebracht in een consultancy Requirements Specification. Zodra wij de relevante bedrijfsprocessen scherp in kaart hebben, gaan onze ontwikkelaars aan de slag om applicaties met de best passende functionaliteit voor uw bedrijf te ontwerpen en te bouwen. Schaalbaar, zodat wij de oplossingen snel en efficiënt kunnen aanpassen als uw organisatie of de markt daarom vraagt.

Always a Solution

ASolutions is een familiebedrijf, gestart midden jaren 90 en uitgegroeid tot een consultancybureau met 20 medewerkers. De naam is een samenvoeging van Always a Solution. Dat uitgangspunt kenmerkt de instelling van het bedrijf; Altijd tot het uiterste gaan om het optimale doel te realiseren.

De oplossingen moeten voldoen aan de wensen van de klant, zowel vandaag als in de toekomst. We streven naar continuïteit, lange termijn relaties en code dan wel applicaties waar we zelf trots op zijn. De combinatie van bovenstaande uitgangspunten is het DNA van ASolutions.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de ontwikkeling van bedrijfssoftware? Of heeft u overige vragen? Neem dan gerust contact op.