Software op maat

Software op maat nodig?
ASolutions heeft ruim 30 jaar ervaring in softwareontwikkeling. De afgelopen jaren hebben we diverse applicaties en software ontwikkeld voor de meest uiteenlopende organisaties. Wat uw wens ook is, we denken graag met u mee over een bedrijfsoplossing op maat.

We brengen uw wensen in kaart en leggen deze vast in een zogenaamde Software Requirement Specification. Zodra wij alle relevante bedrijfsprocessen scherp hebben, gaan onze ontwikkelaars aan de slag om de best passende functionaliteit voor uw bedrijf te ontwerpen en bouwen. Dat doen we uiteraard schaalbaar, zodat wij oplossingen snel kunnen aanpassen wanneer dat nodig is.

Wilt u meer weten over onze maatwerk softwareoplossingen?
dbcd8e1d-f62d-11e9-ba41-02e0da95504e,dbd4f632-f62d-11e9-ba41-02e0da95504e,dbde14df-f62d-11e9-ba41-02e0da95504e
Uniek voor elke partij

Een aparte applicatie voor trombosediensten, patiënten en andere ketenpartners.

Eén systeem

Alle patiëntgegevens geïntegreerd in één overkoepelend systeem.

Continuïteit

Continue ontwikkelingen en verbeteringen dankzij de input van gebruikers.

Onze diensten

Bekijk onze overige diensten

Professionals binnen het vakgebied.

ASolutions levert bedrijfsoplossingen op maat. Uw wensen worden geïnventariseerd en nauwgezet in kaart gebracht in een Software Requirements Specification. Zodra wij de relevante bedrijfsprocessen scherp in kaart hebben, gaan onze ontwikkelaars aan de slag om applicaties met de best passende functionaliteit voor uw bedrijf te ontwerpen en te bouwen. Schaalbaar, zodat wij de oplossingen snel en efficiënt kunnen aanpassen als uw organisatie of de markt daarom vraagt.

Always a Solution

ASolutions is een familiebedrijf, gestart midden jaren 90 en uitgegroeid tot een softwarebureau met 20 medewerkers. De naam is een samenvoeging van Always a Solution. Dat uitgangspunt kenmerkt de instelling van het bedrijf; Altijd tot het uiterste gaan om het optimale doel te realiseren.

De oplossingen moeten voldoen aan de wensen van de klant, zowel vandaag als in de toekomst. We streven naar continuïteit, lange termijn relaties en code dan wel applicaties waar we zelf trots op zijn. De combinatie van bovenstaande uitgangspunten is het DNA van ASolutions.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de ontwikkeling van bedrijfssoftware? Of heeft u overige vragen? Neem dan gerust contact op.