Softwarehosting

Veilige softwarehosting & back-ups.
U en uw medewerkers maken dagelijks veel gebruik van softwareoplossingen. U mag dan ook verwachten dat uw applicaties snel werken, veilig worden gehost, er weinig down-time en altijd een actuele back-up beschikbaar is.

Professionele hosting is dan ook de basis van een goed werkende applicatie. Voor het verzorgen van uw hosting, bent u bij ASolutions aan het juiste adres. We stellen servercapaciteit beschikbaar in ons private-rack bij Iron Mountain, een zeer prominente ICT-dienstverlener in Nederland. Uiteraard garanderen we de hoogste graad in security, back-up en discovery.

Wilt u meer weten over softwarehosting?

dbcd8e1d-f62d-11e9-ba41-02e0da95504e,dbd4f632-f62d-11e9-ba41-02e0da95504e,dbde14df-f62d-11e9-ba41-02e0da95504e
Uniek voor elke partij

Een aparte applicatie voor trombosediensten, patiënten en andere ketenpartners.

Eén systeem

Alle patiëntgegevens geïntegreerd in één overkoepelend systeem.

Continuïteit

Continue ontwikkelingen en verbeteringen dankzij de input van gebruikers.

Onze diensten

Bekijk onze overige diensten

Professionals binnen het vakgebied.

ASolutions levert bedrijfsoplossingen op maat. Uw wensen worden geïnventariseerd en nauwgezet in kaart gebracht in een hosting Requirements Specification. Zodra wij de relevante bedrijfsprocessen scherp in kaart hebben, gaan onze ontwikkelaars aan de slag om applicaties met de best passende functionaliteit voor uw bedrijf te ontwerpen en te bouwen. Schaalbaar, zodat wij de oplossingen snel en efficiënt kunnen aanpassen als uw organisatie of de markt daarom vraagt.

Always a Solution

ASolutions is een familiebedrijf, gestart midden jaren 90 en uitgegroeid tot een hostingbureau met 20 medewerkers. De naam is een samenvoeging van Always a Solution. Dat uitgangspunt kenmerkt de instelling van het bedrijf; Altijd tot het uiterste gaan om het optimale doel te realiseren.

De oplossingen moeten voldoen aan de wensen van de klant, zowel vandaag als in de toekomst. We streven naar continuïteit, lange termijn relaties en code dan wel applicaties waar we zelf trots op zijn. De combinatie van bovenstaande uitgangspunten is het DNA van ASolutions.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de ontwikkeling van bedrijfssoftware? Of heeft u overige vragen? Neem dan gerust contact op.