Over ons

Professionele ICT-bedrijfsoplossingen bieden die simpel, intuïtief, robuust en veilig zijn.
ASolutions begon in de jaren 90 als familiebedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot een softwarebureau met 20 medewerkers. We streven naar continuïteit, oplossingen die voldoen aan de wensen van de klant en gaan altijd tot het uiterste om doelen te bereiken. Met deze uitgangspunten ontstond de naam ‘ASolutions’, wat een samenvoeging is van ‘Always a Solution’. Het contact met onze klanten is belangrijk en wij gaan dan ook altijd voor een langetermijnrelatie, waarbij de klant centraal staat.
ASolutions heeft een volledig eigen ontwikkelteam voor zowel de software als de apps. Hierdoor zijn we slagvaardig, kunnen we makkelijk meedenken en zijn oplevertermijnen realistisch.
dbe5ca74-f62d-11e9-ba41-02e0da95504e,dbed4222-f62d-11e9-ba41-02e0da95504e,dbf4b4db-f62d-11e9-ba41-02e0da95504e
Langetermijnrelatie

Wij streven altijd naar een langetermijnrelatie met persoonlijk contact.

Continuïteit

Continue ontwikkelingen en verbeteringen dankzij de input van gebruikers.

Gebruikvriendelijk

Onze applicaties worden ontwikkeld met en voor onze klanten.

ASolutions Healthcare

Voor trombosediensten hebben wij diverse softwareoplossingen ontwikkeld die trombosediensten en patiënten helpt bij het veilig en gemakkelijk uitwisselen van gegevens. We hebben applicaties ontwikkeld voor alle betrokken partijen met daarin functionaliteiten die passen bij de gebruiker.

Onze oplossingen

Ontdek welke voordelen onze apps jouw bieden.
TRODIS

Dosering inzien en ingenomen medicatie afvinken.

TROPAZ

Dosering inzien en ingenomen medicatie afvinken.

DE KETENHUB

Dosering inzien en ingenomen medicatie afvinken.

TRODEX

Dosering inzien en ingenomen medicatie afvinken.

Softwareontwikkeling

We ontwikkelen software op maat voor bedrijven, waarbij we kijken naar relevante bedrijfsprocessen om applicaties met de juiste functionaliteit te ontwikkelen. Uiteraard zijn onze softwareoplossingen schaalbaar. Zo kunnen we de software efficiënt en snel aanpassen, wanneer de organisatie of markt hierom vraagt. Hierbij luisteren we altijd naar de wensen van de klant en geven we passend advies.