Softwarebeheer

Professioneel en efficiënt softwarebeheer.
Wanneer u een softwareoplossing laat ontwikkelingen, is doorlopend beheer van uw software van groot belang. Niet alleen moeten er regelmatig updates gedaan worden, ook wanneer u nieuwe onderdelen wil toevoegen aan uw softwareoplossing, vindt u het natuurlijk fijn dat dit efficiënt en snel kan gebeuren.

ASolutions heeft meer dan 25 jaar ervaring in het onderhouden, aanpassen en uitbreiden van de bedrijfsapplicaties van onze klanten. Dat doen we niet alleen voor de applicaties die door ons zijn gebouwd, we beheren ook applicaties die door anderen zijn gebouwd.

De onderhoudsafspraken die u met ASolutions maakt zijn duidelijk en volledig afgestemd op uw specifieke wensen. Afspraken over kosten, beschikbaarheid en servicesnelheid worden in een Service Level Agreement (SLA) vastgelegd. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent en wat u van ons mag verwachten.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening omtrent softwarebeheer?

dbcd8e1d-f62d-11e9-ba41-02e0da95504e,dbd4f632-f62d-11e9-ba41-02e0da95504e,dbde14df-f62d-11e9-ba41-02e0da95504e
Uniek voor elke partij

Een aparte applicatie voor trombosediensten, patiënten en andere ketenpartners.

Eén systeem

Alle patiëntgegevens geïntegreerd in één overkoepelend systeem.

Continuïteit

Continue ontwikkelingen en verbeteringen dankzij de input van gebruikers.

Onze diensten

Bekijk onze overige diensten

Professionals binnen het vakgebied.

ASolutions levert bedrijfsoplossingen op maat. Uw wensen worden geïnventariseerd en nauwgezet in kaart gebracht in een onderhoud Requirements Specification. Zodra wij de relevante bedrijfsprocessen scherp in kaart hebben, gaan onze ontwikkelaars aan de slag om applicaties met de best passende functionaliteit voor uw bedrijf te ontwerpen en te bouwen. Schaalbaar, zodat wij de oplossingen snel en efficiënt kunnen aanpassen als uw organisatie of de markt daarom vraagt.

Always a Solution

ASolutions is een familiebedrijf, gestart midden jaren 90 en uitgegroeid tot een onderhoudbureau met 20 medewerkers. De naam is een samenvoeging van Always a Solution. Dat uitgangspunt kenmerkt de instelling van het bedrijf; Altijd tot het uiterste gaan om het optimale doel te realiseren.

De oplossingen moeten voldoen aan de wensen van de klant, zowel vandaag als in de toekomst. We streven naar continuïteit, lange termijn relaties en code dan wel applicaties waar we zelf trots op zijn. De combinatie van bovenstaande uitgangspunten is het DNA van ASolutions.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de ontwikkeling van bedrijfssoftware? Of heeft u overige vragen? Neem dan gerust contact op.