Consumentenbond

ASolutions voert het onderhoud, technisch beheer en service support voor 2 core applicaties. Het CRM dat als schil om SAP draait en het planningsysteem. Daarnaast worden we ingezet voor implementatietrajecten, advies en second opinion trajecten.

Nederlandse Spoorwegen

ASolutions heeft meerdere applicaties voor de NS ontwikkeld. Naast onze applicaties hebben we nog andere applicaties in beheer voor de NS. De applicaties reguleren onder andere de data die aangeeft waar en wanneer er onderhoud aan de treinstellen dient plaats te vinden. Een andere applicatie verzorgt het gehele traject indien een reiziger in de trein een kaartje bij de conducteur koopt. De uitdaging is om de applicaties functionerend te houden in het diverse, gedifferentieerde landschap.

LUMC

EPD-Vision is een vervanging van en aanvulling op het oude papieren patiëntendossier. Sinds 2006 zijn 2 afdelingen met EPD-Vision volledig papierloos, zowel de artsen als de verpleegkundigen.

 

Naast het tekstuele dossier zijn alle functieonderzoeken waaronder ECGs, echocardiogrammen, angiografiebeelden en pacemakergegevens geïntegreerd in EPD-Vision, zodat de zorgverleners altijd alle beschikbare informatie op alle werkplekken beschikbaar hebben via 1 systeem, ook thuis. Door middel van een webportal kunnen alle patiënten van de afdelingen met hun DigiD inzage krijgen in hun medische gegevens en kunnen ze vragen stellen aan hun zorgverlener. ASolutions is de ICT partner om dit te realiseren.

KSYOS

KSYOS, Telemedisch centrum, richt zich op teleconsultatie in reguliere gezondheidszorg. ASolutions beheert en ontwikkelt de slimme technologie om dit te realiseren. Koppelingen met HIS, ZIS, EPD, patiënt, zorgverzekeraars, aangesloten specialisten en zorgverleners. ASolutions is de ICT-partner om dit te realiseren. Daarnaast voert ASolutions het beheer en de service desk.